Tanec můr
..........................................
Stojím na zastávce autobusu
a chlad noci se mi vkrádá do srdce...
Pozoruji tanec můr kolem lampy
jejich zářivý skon
velkolepá podívaná pro tuto chvíli...
Má strach,
že i já takto uhořím...
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, padající do neznáma, Kapka, Jana M., WAYWARD, Mbonita, CorrimsonTom
Komentáře (3)
Komentujících (3)