Časy se mění
Anotace: Ale je jen na nás, jak budoucnost se změní.
Prý to co bývalo
už není,
ale nezapomeň,
že se časy mění.
Co bývalo,
už být nemusí,
co bude,
jen na nás závisí.
Mnoho myšlenek
k mnoha rozhodnutím svedlo
vyslechneš někdy,
co mě k tomu vedlo?
Vzpomínky vepsané
na noční oblohu,
staré i nové
zpět je vzít nemohu.
Nelituji ničeho,
čeho jsem se dopustila,
jen doufám ve chvíli,
kdy bys mi odpustila.
Nevím přesně co,
to musíš vědět Ty,
snad se trochu zamyslíš,
co znamenají tyhle věty.
Naše světy se už tolikrát rozdělily,
ale znovu našly cestu zpět,
tak se Tě ptám zas a znovu,
proč rozdělit je má pár vět?
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Oťas, Radek.oslov.Šafárik, Gudula, WAYWARD
Komentáře (0)