Anotace: Vemte mi život, ktrerý mi nenáleží, berte mi co mám, a hvězdy, ať mě proklejí.
Zkus od menších věcí postupovat k větším. Nejprve někomu udělej radost jen tím, že se na něj usmějěš. Pak až tohle dokážeš - dát někomu úsměv - můžeš zkusit postoupit dál. Všechno se ti nebude hned dařit, ale i prostý úsměv chce cvik. Nevzdávej se. Držím pěsti :) ;)
09.07.2009 20:11:00 | Anne Leyyd