Zašpuntuj
Já nedívám se dolů
skrz úzký hrdlo láhve
když usmíváš se z parapetů
za zubama
starej tvaroh z buchet
a
manufaktura klků
za zvuku příboje
žaludečních šťáv
trápí tě poezií
nočních průjmů
Já nepodsouvám ptákům noty
na alobalu z kuřete
když posmíváš se na vyrvaných pražcích
na patách smůlu
cos rozchodila ze kmenů
(víš i labuť zradí
když chcípá hladem)
Ty neusínáš v trní šípků
jen tak v stanu
nahatě
Já nevrhám se pod koleje
namazaný ředidlem
když stavíš krtkům kopce
na ulicích
jen
tak v boa
proklatě
Posílám do výlevky
bubliny s prosbou
Přečteno 315x
Tipy 20
Poslední tipující: Koskenkorva, 3Cherry, LeeF, Churry, dream in emptiness, Glloxy, labuť, Psavec, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)