Krvavá noc
Anotace: trošku zas změna nu xD
Měsíc na obloze svítí
krvavý měsíc tu dlí
věnec uvitý pod ním
ty držíš je v rukou svých
na bílé haleně krvavá růže
kdo pak tě zabil kdo za to může
vyšla si z domu krásná jako vždy
teď ležíš tu v trávě schoulená
a jen ten měsíc nad tebou bdí.
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Envied, brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)