Jinak
Kapičky deště snáší se na víčka,
řasy je změnily v slzy,
otevři okno do svého srdíčka,
to, co se stalo mě mrzí.
Bylo to jinak, nechci se hádat,
Tvá zloba byla zbytečná,
Ty jsi můj jediný, já mám tě ráda,
nejsou to slova falešná.
Čekám na světlo ve Tvém obličeji,
zkoumám, je-li srdce doma,
Tvé úsměvy si dnes nejvíc přeji
svou duši do náruče schovat.
Přečteno 373x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, floreciente, Elza511, kroužek, padající do neznáma, Bíša, Zasr. romantik, Štěpina G, s.e.n, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)