Prosím, vrať se...
Anotace: Pro muže s nejkrásnějšíma očima na světě...
Ve světlech luceren
skrytá vzpomínka,
myšlenka.
Mezi prsty utíká mi vteřina života,
umřít
ale dál v tobě žít.
Duši tvou nenechám si vzít od večernic.
Ony neznají nic
jen hořkost v ústech,
kterou po doušcích polykám.
Každé probuzení za svítání ti dám
na rozloučenou.
V nostalgických mlhách
objímám tvůj stín
tak vzdálený
mezi mým tělem a mými sny.
Prosím, vrať se...
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)