Paleta s tuží
Skončil den. Nastala první noc –
druhá, hned třetí
Vysvitly hvězdy –
ti potratní skřeti
Nechtějí odejít
z té černé palety
se kterou maloval
Bůh dávno před lety
Kolik těch nocí
nastane beze dne?
Zdá se že tuž je
v paletě bezedné
A socha malíře
ve výhružné póze
tyčí se vysoko…
vysoko na obloze
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, strašidýlko-střapatý, zenge, Mbonita, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)