Tvé myšlenky se zatoulaly do hodně smutných míst.
Byť nádhernou báseň poskládaly, raději veselá slůvka (co jdou přímo od srdíčka) u Tebe chtěl bych číst.
15.07.2009 11:18:00 | Šerpík 1
mystické...první slovo co mě napadlo:)
12.07.2009 20:03:00 | Hagiela
Co na to řéct... působivé, emoční, citlivé, tojímající a přitom tak hezky podané... chjo. ST! za skvělý obsah, který jen ztěží lze okomentovat.
12.07.2009 16:22:00 | NikitaNikaT.
Chtěl jsem Tě podpořit vzletnými slovy. Zjistil jsem, že bych přišel s křížkem po funuse. Tak jen souhlas s těmi pode mnou. ST a šup s Tebou do oblíbených.
11.07.2009 22:57:00 | Zasr. romantik
Vůbec nebyla troufalost, že jsi vešla, naopak, s Tvým talentem to byla Tvá povinnost.Skvostná básen.
11.07.2009 20:39:00 | Indigo