Všechno je špatně
Anotace: třeba to přejde ...a třeba už ne
Bolí mě vstávat,
a srdce se vzpouzí,
že není komu lásku dávat,
jen po tom teď touží.
V chaosu pocitů,
vzpomínky tečou,
absence citu,
údy se klepou.
Už brzo ráno proklít celý svět,
litovat a sebe sama nenávidět,
držet v sobě stohy vět, zkomírat tiše,
bořit tesáky do vlastní duše.
A krvácet nejhezčí chvíle,
a v nicotě se pak topit,
ničit sen o princezně a víle,
za cihly bolesti se zazdít.
Vzal bych nůž a dílo dokonal,
už dlouho jsem se světem loučil,
nevyšlo nic v co jsem doufal,
tak s doufáním jsem skončil.
Už není naděje.
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, ewon, Bíša, padající do neznáma
Komentáře (3)
Komentujících (3)