Pocity
Slzy mi z očí kanou,
nezvládám hru dlouho hranou,
tu, kterou životem jste zvali,
jež mi tak lacině prodali.
A v samotě a bolu,
propadám dál žalu,
chci z toho pryč!
Ztratil jsem v sebe víru,
a ztratil jsem i naději,
dočkám se někdy míru?
Sám sobě se směji.
"Haha, ubožáku ty,
jen ať lítost tě pohltí,
oplakej pocity,
co srdcem ti proletí."
Naposledy!
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, dream in emptiness, Nút, Bíša, Kapka, nejsembásník, padající do neznáma
Komentáře (3)
Komentujících (3)