Anotace: báseň v próze
Wáu.. to mi připomíná moji oblíbenou větu.. ten kdo tvrdí, že jej slunce činí šťastným, tak ještě nikdy netančil v dešti..
12.08.2009 20:52:00 | wigi.sama
ale lepší je k tomu teplý ne úplně prudký déšť... já zas ráda chodím v (teplým) dešti bosky :o)
11.07.2009 15:05:00 | hanele m.
jo, pro mě má déšť taky zvláštní, trochu melancholické kouzlo. Zkoušela jsi někdy v dešti tancovat, křepčit a tak? Je to takový... nepopsatelný :)
Jako by to zbavovalo soudnodti :)
11.07.2009 15:03:00 | Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova
Už prší, pro déšť mám zvláštní slabost... ale Tvé dílo stejně žádné takové pomůcky nepotřebuje:-) Vážně se mi líbí.
11.07.2009 14:53:00 | ziriant
Mám ráda básně v próze a tahle se nemá za co stydět - perfektně vystihující atmosféra. Ještě si ji párkrát přečtu, nejlépe za deště:-)
11.07.2009 14:04:00 | ziriant