NÁLADA
Anotace: proč vůbec žijeme a žijeme vůbec?
Dlouhou černou niti
svázali mě, ti prevíti!
Kdo je ještě tady v síni
svázali tě též ti prevíti?
Nevidím,
mám v očích lesk slzy
Neslyším,
přes otravné hlasy
Necítím,
přes temno děsu a prázdnoty
Nevnímám,
vás přes závěsy stínů minulosti
Žiju v prázdnu, ze dne na den
žiju vůbec, nebo je to sen?
Bavlněný šátek z ruky padá mi
bojím se okamžiku, kdy se dotne zemi.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: doktor srdcí, bejbyyyy, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)