Nikdy
Nikdy nebyl,
nikdy nebude.
Vše bylo a je,
předurčeno k záhubě.
Nikdy nespatří,
světlo světa.
Za temným závojem,
vždy ukryta.
Nikdy nebyl,
nikdy nebude.
Příliš mladá,
příliš krásný.
Příliš smutná,
příliš vábný.
Nikdy nebyl,
nikdy nebude.
Pošetilá stvoření,
a jejich sny.
Neunavující hemžení,
a jejich představy.
Nikdy nebyl,
nikdy nebude.
Sny se mění v prach,
jako rty praskají.
Hořkost v ústech stoupá,
a příběh nedopsaný.
Vše je předurčeno k záhubě...
Nikdy nebyl a nikdy nebude.
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)