Volám Tě
Anděli můj drahý
já volám tě nyní
teď když na dně jsem.
K sobě já pustila jsem vrahy
jež barevný svět špiní,
barvy kryjí šedí a berou štěstí útokem.
Šlapou si po lásce, kopají do lidí
za svoji neúctu vůbec se nestydí.
Věř mi můj anděli-ti nebudou jiní
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ, Gudula, WAYWARD
Komentáře (0)