Proč?
Anotace: Nemůžu vymyslet ani název tak po mě nechtějte anotaci:)
Vzal jsi duši, tak vem i tělo.
No tak, vím že ho stejně chceš.
Mě už je to celkem jedno,
ale ty pryč bez něj nepůjdeš.
Stejně tak už moje duše,
bloudí někde v pekle.
A mé srdce,
to už taky, život snášet nechce.
Proč neuděláš to rychle,
no vlastně proč se ptám.
Tvé rty jsou stejně tiché
a tvá gesta jsou jen klam.
Nevěřím ti, bojuju,
ale bez duše to nejde lehce.
Stále ještě vzdoruju,
ale proč když se mi vlastně nechce...?
Přečteno 320x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Xindy, wejwa, Kars, toužím.jít.dál, labuť, strašidýlko-střapatý, Psavec, Bíša, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)