Anotace: ... Přeji zdraví, to je nutné a lásku, při které srdce není smutné...
Vím...není to k pochopení, ani já bych nebyla před pár lety vyjímkou (kdo nezažil, nepochopí a je to velmi logické...a slovy pro mě téměř nepopsatelné)... "jeden trn by se dal z paty lehce vytrhnout, ale milion trnů se těžko vytrhává a ač člověk trhá a trhá ... a oni přibývají další a další ... a situace jim nahrává" ... ne, nelze to takto lehce vysvětlit ... asi by bytost, co by chtěla najít pochopení, musela být v mém těle, což bych ale nikdy nikomu nepřála, proto prosím jen o pochopení, že píši tak, jak cítím ... Všem děkuji za podporu a posílám láskyplné objetí.
13.07.2009 17:47:00 | toužím.jít.dál