Anotace: Jen se snažím vypsat tu bolest...nejde to...tak alespoň trošku snad... Vám přeji jen lásku a žádný pád...
Souhlasím se shakespearem!!! Nebreč nad rozlitým mlíkem, ale opři se do toho. Sama!!!!! Musíš chtít TY SAMA - pak to půjde. Někdo ti může ukázat cestu, vyslovit názor...ale pomoci...pomoci si musíš sama. Já věřím, že to dokážeš! Držím ti pěsti. Udělej tlustou čáru a začni znovu teď!!! Stojím při tobě! Hodně štěstí!
18.07.2009 12:06:00 | Dalimila
to se dřív necháš zabít, než to konečně pochopíš?
máš to ve svých rukou, jen ty s tím můžeš něco udělat...
promiň...človíčku...je mi to moc líto...
13.07.2009 18:21:00 | shakespeares