Moře..
Anotace: .. se nikdy nesměje
Moře se nikdy nesměje
ani se na nic neptá
nic - nic ve smyslu naděje
z hlubin svých nezašeptá
dělá mi v noci kolíbku
ve dne mě stejně houpá
je kromě slaných polibků
voda na slovo skoupá
můj svět slz je tak bezbřehý
zlatem se v noci třpytí
ach, to jen Měsíc bez něhy
nechce být.. v moři bytí
Přečteno 323x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Markéta Hl., Elza511, Agniezka, floreciente, bejbyyyy, labuť, Psavec, Flamy, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)