Samota
Anotace: Každý člověk potřebuje vedle vody, světla, vzduchu....... ke svému životu i lidi.
Sbírka:
Chci vystoupit
Jen čtyři stěny v prázdném pokoji,
Blázen , ten, kdo se nebojí.
Prázdnota ze všech koutů dýše,
Tam někde ukryta čeká tiše,
Na výkřik slzu jedinou,
Čeká jen až všichni odejdou.
Někdo vykřikl do ticha,
Člověk v prázdném pokoji,
Ten se už ničeho nebojí,
Ale ani nedýchá...
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Memento
Komentáře (2)
Komentujících (2)