Anotace: kde jsi...
Jak již bylo řečeno, nevzdávej to, určitě tě na světě čeká tolik krásného...jen musíš otevřít oči a.....:)
17.07.2009 13:59:00 | padající do neznáma
Nevzdávej to, vzmuž se, bojuj, poper se stím, ty vyhraješ a jestli ti tohle nepomůže, mrkni na mojí básničku Seřvávačka, né kvůli tipům, ale kvůli tobě :-)
17.07.2009 09:40:00 | Kars