Balada potoků
Hlasy čirých potoků jež důvěrně znám,
slova jejich vryty v duši své mám,
a když pak jednou v noci té temné
žalostný zpěv ze sna probere mne,
naslouchám stenům čirých dálek,
jak nářkům - pláči dávných válek...
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Pevya, Gudula
Komentáře (0)