SEN
Anotace: Báseň o mém snu v reálu tolik kýženém!
Šílený tanec lidé hoří plameny
rytmus bolest dá
svorně pálíme ta hnusná těla
tolik jsou vypasená
Závist ti překročí hranice mezí
ty hoříš víc než já
nový věk po nemocích volá
nikdo ti nedá kolik má
Procitám ze sna procitám ze sna
viděl jsem ohnivý lidský soud
dívám se znovu do ulic města
vše při starém je napořád!
Já už vím že na věci nic nemění
můj sen a mé ohnivé zatmění
Život je pravidelný kruh
jak znuděný je to tvar
slyšíš ten zvuk něco se chystá
chci cítit zas ten žár
Šílený tanec lidé hoří plameny
rytmus bolest dá
jen klidně stůj si pochodeň lidská
v ruce zápalky svírám
Já už vím že na věci to pozmění
Váš sen a Vaše velké zatmění!
Komentáře (3)
Komentujících (2)