Samota či smutek ?
Tiché bezvětří
svítící slunce
zakryté /skryté/ mraky
písně ptáků
zpívají
Krásný den
venku je
mé hlavu
tíží myšlenky /vzpomínky/
mé /ponuré/
samota
či
smutek
suché slzy
stékají po líci
nerozveselí mě
nic ani ti slavíci
venku klid
v duši bouře
co mi jen pomůže?
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: Caracol, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Psavec, padající do neznáma, Vlk v rouše
Komentáře (2)
Komentujících (2)