Barva
Anotace: Jaká je barva smrti...?
Barva
Uvažuji o barvě pro život,
a napadá mě,
černá.
Uvažuji o barvě pro smrt,
a napadá mě,
bílá
černá rakev vyzdobená bílou krajkou,
černý hrob vyzdobený bílými květy,
bílé tváře pobledlých svatebčanů,
oděných v černé,
smutečních hostí
bílá peřinka dítěte,
na něž kněz v bílou oděný lije vodu,
a černé kadeře maminčiných vlasů,
tě hladí po bledé tváři,
a pláče
Komentáře (2)
Komentujících (2)