Noc
Anotace: Pár veršů, které mě napadly při četbě Stmívání a Nového měsíce...
Stmívá se nad městem,
noc rozhazuje svůj plášť.
Dívám se oknem ven,
Snažím se zadržet pláč,
Který přichází jako nezvaný host.
Vzpomínka vybledlá,
Jako tvoje tvář, rudé rty,
Byla jsem tebou posedlá,
Nebo posedlý jsi byl ty?
Noc rozprostřela svůj černý háv.
Přečteno 394x
Tipy 14
Poslední tipující: sestra-konec, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Psavec, jedam, hašlerka, Kars, embryo v hlave
Komentáře (5)
Komentujících (5)