V Její náruči
Anotace: 14.7.2009 ve vzpomínkách
Vím, že dál už musíš jít,
ač chtěl bys zůstat déle.
Nech slzy minulost smýt
a vstříc Jí vykroč směle!
V náruči Její budeš snít,
ne první ani poslední,
snad přivítá Tě vřele.
Odejdi, než se rozední...
nechci, abys viděl, že pláču
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, enigman, floreciente, slečna.závist, Psavec, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)