Anotace: Byla to chyba, stejná jako ta právě teď
to je pravda, za pravdu je třeba se prát, ale je to také o tom zda se přidají ostatní a nebo "v tom" zůstaneš sama - pak nemáš šanci ...
20.07.2009 07:11:00 | staruska
Káždá věc má nějaké své opodstatnění, svou příčinu, úsmysl, bo smysl... ale o tem rozhoduje každý člověk zvlášť a hlavně sám za sebe. Beruško, nesmutni... Jsem s Tebou. ST! máš ode mne za vyjádření. Ne za smutek.
19.07.2009 18:51:00 | NikitaNikaT.