Když sakury zas rozkvetou...
Anotace: A zase sním si potají jako už mnohokrát, srdce své mužské sny si sní a prsty zkouší psát...
Když sakury zas rozkvetou
a stráně něžné květy zdobí,
stávám se tajným poetou,
co veršíky si život zdobí.
Své nikdy nesplněné touhy
do veršů pro čtenářky zdejší
spřádám a sám ve stínu loubí
sním o náruči sličné gejši...
Občas i tyhle stránky rdí se,
když prozrazuji skrytá přání,
/však verše mé nic nestydí se!/
než zmlknou v tichém zadumání...
Přečteno 445x
Tipy 23
Poslední tipující: carodejka, batůžek na motorku, prostějanek, poustevník Jirka, Flamy, mamina, floreciente, Mbonita, hašlerka, Kubino 2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)