Bezejmenná . . .
Anotace: - Žalmy -
Sbírka:
Žalmy
.
Odkládám stránky dnů
Jak Baudelaire zůstal jsem . . .
sám v sobě cizincem
životem zvolna se brouzdám
napodobuje oblaka
leč marně . . . dál a dál . . .
odkládám stránky dnů
(co nepopsaných listů)
Jako vyschlý pramen
v temnotě tiché bolesti
jako v ruinou zasypané studni
ač nezaslechneš sten . . .
pohřbívám svůj sen o štěstí
.
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lota, Mbonita, Květka Š., hanele m., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)