Je dobre ze jsi mezi nas prisel, vitejty pocity znam ..cloveku je nekdy tezko ale mezi nami Ti zase bude fajn . Nesmutni a podivej se kolem sebe co je tu krasy, vsechno se zase v dobre obrati.
26.07.2009 13:33:00 | carodejka
Pocity bolavé duše, znám je, tak jako každý... ale bude zase dobře. Básnička se mi dobře četla, příjemně plyne... i když smutně... Vítám Tě mezi námi.
24.07.2009 17:04:00 | labuť