černá. černá. černá. básnička od srdce.
21.09.2011 22:37:00 | tenflipskáj dysfunkt
bílý list a na něm sedla černá tužka
nakreslila obrys tváře
a jen stín svatozáře
do které se schoval smutek
co dělal každý den dobrý skutek
rozesmutnit človíčka
co jen své city si pohýčká
city co zamíchá v mixéru
a pak polije zástěru
tu od maminky slzamy slanými jak moře
a přitom piknyk už prostřený má na dvoře
tak už utíkej princezno
všichni čekají...
25.07.2009 11:36:00 | Lady L