Anotace: .. jsem ji.. (kolem proměnné dvojhvězdy Achird obíhá troska třetí hvězdy tzv. černý trpaslík.. )
Na hrátky s ohněm jsem si zvyk',
jsem vesmírný objekt - černý trpaslík ...
27.07.2009 10:50:00 | nejsembásník
Tak krásně smutně a tesklivě jsi to napsal.... znám a vím, jaké to je, když člověk touží, miluje... ale některé věci jsou vzádlené... jako tisíce, miliony hvězd. ST!
26.07.2009 09:25:00 | NikitaNikaT.