More Pár..
Nemý celú noc budem rýpať
o Tebe báseň do skaly
pod ňu do prachu slzy sypať
na kôpku, aby ostali
primrznuté tam na Mesiaci
na brehu Mare Vaporum
bude ich prietrž, keď pri práci
podľahnem citov náporu
a zanechám sĺz krištáľových
stĺp, z očí miesto podpisu
podobný tým, z jaskýň ľadových
vnútra zemského orbisu
More Pár chladných v pupku Luny
prekryje lásky písmená
ten kráter sĺz po okraj plný
bude môj svet.. (dovidenia?)
Přečteno 267x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, Mbonita, labuť, padající do neznáma, nejsembásník, Psavec, Simísek, Kubino 2, Elza511, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)