smrt je jistá forma požehnání v čase a hmotě - sice netrvají věčně ty hezké okamžiky, ale díky smrti je pomíjívé i utrpení a bolest, navíc každý konec je i začátek něčeho nového .. smrt je vlastně čas a čas by nemohl existovat bez smrti ...
28.07.2009 23:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba