Zjizvení
Zjizvenci lásky,
tápají o holi,
na oči pásky,
rány se nehojí.
Bloudí bez srdcí,
temnou pustinou,
malí i velcí,
neslyšně jdou.
Plazí se za světlem,
prosí doufají,
že zase bude den.
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, 6thSun
Komentáře (0)