Hvězda Epsilon Indi Bab..
Anotace: .. k Zemi nejbližší hnědý trpaslík
Vzlétl jsem na jižní oblohu
do souhvězdí Indiána
chceš-li, vím, jak Ti pomohu
pojď v náruč Suprmana
najít hvězdu z čokolády
chci koupat se v ní s Tebou
hejblátka dva všeho všady
budem tam, co se hejbou
nahá a přec ne nahá
jsi, tak Tě ve snu líbám
lodě Tvých rtů příď dosahá
k mým, já jim neuhýbám
v objetích polibků tisíc
na Epsilon Indi si vysním
pak ten sen k ránu mizíc
slzou.. slanou potřísním
Přečteno 316x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, spare, labuť, Simísek, Psavec, sophia92, Květka Š., BERYL.K, padající do neznáma, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)