Poslední Chvíle
Anotace: Basnička věnovaná těm co vědí že nikdy není nic věnováno pro ně.
Vidět všechno černě znamená vidět,
bolest je krásná jako dívka v šatech černých jako noc,
ptáš se jak tu můžeme nečinně sedět,
a nepřijít umírající na pomoc ?
Hřející srdce náhle ztvrdlo,
a bílá panna bezvládně tu leží,
nech vlky rozdrásat jí hrdlo,
svět i bez ní přec dál běží.
Hrobku temnou postavit dali,
odešly mlčky bez hlesu jako stíny,
bez slzy aniž by oči zamžikaly,
vrána zakrákala v poslední chvíli.
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Trauma, Hloupá Květinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)