Boj za pravdu
Boj za pravdu
Černá kápě, černý plášť.
K světu v srdci chovám zášť.
Mou postavou zlost ovanula.
Chci se pomstít zas a znova.
Chci vzít kord a bodnout srdce.
Čepel krví zmáčet lehce.
Chci povstat a zapřít se.
Ať tělo může činit se.
Chci se pomstít zas a znova.
Ať spravedlnost najde slova.
Chci, ať sny mé se vyplní.
Chci žít jen život nevšední.
A když nepůjde tak činiti.
Nechám svůj život zmiziti.
Nechci dělat narážky.
Však dost už bylo přetvářky.
A proto prosím zas a znova.
Vtiskni spravedlnosti svá slova.
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Kajaro, Charibeja, Miroslav Možný
Komentáře (1)
Komentujících (1)