Zveš...
Anotace: ...bohužel, pravda... Všem přeji jen usměvavá líčka a láska ať vás hýčká...
Zveš na večeři,
ať zapomenu na bolest,
to fakt věříš,
že tím vše smažeš?
Nesmím k vodě, na slunko,
díky Tobě a kyselině,
bezmoc, krutost...
máš ruce v klíně.
Zhroutíš mé tělo,
pak pečuješ,
kéž by se mi chtělo,
ať nežiješ...
Ne, to nechci,
naopak mám strach,
uvězněna v kleci,
neměň se v prach.
Nezabíjej nás,
nech mě žít,
nevydírej
a nech odejít...
To se nikdy nestane,
jsi opravdu cvok,
Tvá mafie mě dostane,
nemohu udělat ani krok...
Kéž by to byl jen
zlý sen...
Realita je to,
hororový den...
-a to již každý-
Přečteno 325x
Tipy 15
Poslední tipující: padající do neznáma, Isquieasuus, Házté, Simísek, Paulín, Květka Š., Psavec, Hazentla, Gudula, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)