Zavist
Výsměch,bolest,strach.
Kde je teď přátelství?
všechno se obrátilo v prach,
a říká mi jediné poselství.....
Když ty které máš rád,
a sám v sebe nevěříš,
když přežiješ buď rád,
že je svět svině mi nevěříš.
Směju se ale jen potichu,
a závidím tobě,
marně hledám útěchu,
když ležíš ve studeném hrobě...
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
Komentáře (0)