Na formu se vykašly, tady přeci nejde o formu.Jen dodám, člověk vydrží víc než kůň.Držím palce.
02.08.2011 18:43:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Chybi ti forma. Na papire by to urcite vypadalo jinak, ale i tady si s tim muzes pohrat. Ja bych poopravil carku na zacatku a vyvyroval se stejnym slovum.. rise snu atp.
Obsah sdeleni neni spatny, ale vyjadreni pokulhava.. zatim, ale nenech se odradit mym drzym komentarem a pis dal, bude to cim dal lepsi, neco v tom je ..jen to probudit ;)
11.11.2009 22:13:00 | Nergal