Zase viz predchozi koment.. a jeste jedna vec, pozor na hrubky. Chvile je s "i" vzor ruze. V povidce se to obcas stane, ze clovek si nevsimne, ale v basni to vypada dost divne a zbytecne ji kazi...
A obsah.. citim z toho o neco vic nez z predchozi, je na vyssi urovni a jednou se zase uvidite .. zivot neni uplne fer, ale jde dal.
11.11.2009 22:28:00 | Nergal
život je někdy krutý, bere nám naše milované... ale tvuj tatínek bude navždy žít v tvé duši
16.08.2009 22:37:00 | Caracol