Veruu: Tu přímo miluju!!Až mě andělé zavolají k sobě, nechci mít na pohřbu šumaře.. Dám přednost před smutečním maršem bluesové smutné kytaře..
10.08.2009 20:43:00 | Jamesow
...mně zas Petra Spalenyho...Az si me andele...nebo jak se ta pisnicka jmenuje...to je jedno, ale kazdopadne basnicka pekna :o)
10.08.2009 12:22:00 | Veru
Já sem tady!! :-) Zvláštní, ale příjemné.. Nevím proč mi to připomnělo Zeměplochu..
10.08.2009 11:50:00 | Jamesow
Snad nebudou tam kopřivy, možná luční kvítí, a na nebi hvězdička - dušička tam svítí. Ano, jak tě to napadlo? Já se dnes s kocourkem... ach jo.
10.08.2009 11:07:00 | Kapka