Polní
.....ukážu ti hvězdy
utrženým květem
z bromélie.....
/
Na jedný dece
v prostřed pole
rotace deprese
na žulovym podkladu
mrtvola jelena
s hlavou v myslivně
motýli bez šupin
couraj se pěšky
se sosáky v oblacích
sražený nočními vlaky
počítaj stromům listy
okolo nahých těl
v prostřed pole
/
...tam, kde krkavci mluvěj o potratech...
/Pletenec dvou těl
v posekaný trávě
štěkot zaběhlejch fen
v tóny noci
toužej po vlcích
posekaný obilí
s klasy v silách
lišky s vzteklinou
ožralý vakcínou
zkoušej teplotu
olovněný louže
blízko extáze
muže a ženy
v posekaný trávě
/
...jemnost proniknutí pohlaví v pohlaví...
/
hraboši ucpali si nory
použitejma gumama
/
.....ukážu ti hvězdy
utrženým květem
z bromélie.....
.....jen co přijdeš z procházky.....
Přečteno 266x
Tipy 18
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, Churry, dream in emptiness, LeeF, Bíša, Psavec, Dota Slunská, ziriant, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)