V Zemi tulipánů
Anotace: ...taky tam vychází slunce? Tam někde v Rotterdamu...
Na řasách prach
a za nehtama špína
z rozlitejch citů
v duši kocovina
(k pozdní večeři)
A jen chabý lži
že všechno bude stejný
po touhách šlapou
jak děvky neprodejný
(co jim taky nikdo nevěří)
Srdce mám plný
citů beze jména
vzpomínky trhám
steskem opuštěná
(brečet už dávno neumím)
Prázdnota vkrádá se
když usínám k ránu
vychází slunce
v Zemi tulipánů
(a Ty procitáš s ním...)
(7.8.2009)
Přečteno 354x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, Lota, labuť, carodejka, Pevya, divoska_jaja, vapiti, Jana M.
Komentáře (6)
Komentujících (6)