I v slzách je síla..
Anotace: Věnování kamarádce.. Netrap se a žij dál. Lehce se říká těžko to jde..
Síla a city pomalu odchází,
a jen bolest neustále přichází,
další mladý člověk odešel,
bez pochopení a lásky..
Svíčka zhasla knot dohořel,
a tobě slzy na očích zůstaly,
však to by si určitě sám nepřál,
vždyť celý život by ti dal.
Jen chuť žít a se vším se bít,
to vše došlo neznám jeho,
znám jen tebe teď trpíš,
ale brzy pochopíš...
Osud už je takový a jen jeho přání,
odejít zůstalo a v tvých očích slzy,
to rozhodnutí zanechalo,
v srdci stesk a vztek bolest i lítost..
Ty pocity méněcennosti velmi dobře znám,
a sám za sebe říkám,
Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij dál..
protože nic jinehé nezbývá a mnoho lidí..
tě má rádo.. a mezi i nimi tenhle autor...
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, carodejka, Bíša, Házté
Komentáře (4)
Komentujících (4)