Plynutí času
2.1.2009 15:20
Plynutí času
Čas plynul
šel směle dál
nám se však nedostal
přesto na sebe myslíme
a v duchu ruku v ruce
plynem směle dál
časem nepovšimnutí
po své cestě daleké
přesto společné
se svými srdci
dál a dál po té cestě
jež nám čas
svůj prostor vymezil
a nám svoji něžnost
a lásku dal
jen ve svém čase zapomenutém
po cestě plných nástrah
Přesto jsme spolu
a jdeme času společně vstříc
za svým štěstím prokletým
jako dva temní Andělé
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Tacca, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)