Smělé ďolíčky
A víno povídá, za mě tak zmateně,
Rychlostí kapky co stékala po stěně – skla.
Ladností víly od čiré studánky,
S půvabem stmívání co nosí červánky – každou noc.
Zaklapla myšlenky do černé krabičky,
Abych zas mohla ve tváři ďolíčky – nosit.
Co líbivé zdáli se noční obloze,
A těm co ťukali směle na srdce – mé.
Přečteno 280x
Tipy 10
Poslední tipující: BlueBird, ewon, Psavec, Maro Deives, Bíša, vapiti, 6thSun, Jahudkka
Komentáře (2)
Komentujících (2)