špendlík
Anotace: taková blbost...vlastně stvořená kvůli jedné ďábelské čajovně a audi zaparkované před jedním klubem
Sen schovaný
oprostřed mojí
bubliny
tiše a pomalu kráčí
chodbou zámku
z nočních můr.
Snaží se dojít
až na konec,
kde čeká napřažená
dlaň a lačné oči
po kousku malé
naděje.
A vždycky,
když je už
skoro na konci,
tak přede dveřmi
čeká někdo
se špendlíkem
a sen bez milosti
zničí.
A ruka se mění
v sádru
a oči ve dva malé
kamínky.
Kvůli špendlíkům
a těm, co je drží
v dlaních.
Přečteno 373x
Tipy 17
Poslední tipující: Terakota, Špáďa, hanele m., susana načeva, Denael, padající do neznáma, Psavec, Elza511, Jana M., labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)